Skip to main content

Bedrijfsfilosofie

Daadkrachtig, innovatief, duurzaam en uniek

Word jij blij van bovenstaande termen? Wij wel! Voor WINDKRACHT Designstudio zijn het belangrijke begrippen die onlosmakelijk aan ons bedrijf zijn verbonden. Woorden waarmee wij ons identificeren. We werken daadkrachtig aan unieke, duurzame ontwerpen, waarbij het welzijn van mens en natuur altijd vooropstaan. We vinden daarbij dat design betaalbaar moet zijn, iets wat mogelijk wordt door slimme, doordachte keuzes te maken. Keuzes die precies zijn afgestemd op jouw wensen. Bijzonder, mensvriendelijk en uniek.

Eén aanspreekpunt, wel zo duidelijk.

WINDKRACHT Designstudio bundelt niet voor niets de krachten van twee enthousiaste designers vol energie en creativiteit. Of beter gezegd: dubbel zoveel energie en creativiteit! Als team zijn we allebei betrokken bij elk ontwerptraject, maar wel altijd één aanspreekpunt voor jou als opdrachtgever of partner. Dat is wel zo overzichtelijk en duidelijk. Samen ontwikkelen wij hoogstaande interieurs, zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. En dat altijd met de best mogelijke service en betrokkenheid.

Schone natuur en een gezonde leefomgeving

Iedereen zou in een bijzonder ontworpen interieur moeten kunnen verblijven. Wij vinden onze uitdaging in het creëren van de perfecte inrichting met een minimale impact op ons klimaat. Want: zonder een schone natuur hebben wij geen gezonde leefomgeving. We maken ons daarom sterk om met duurzame keuzes de wereld een stukje mooier te maken. 

Zo zien wij het!

WINDKRACHT Designstudio ontwikkelt unieke interieurconcepten en -ontwerpen waarbij daadkracht, duurzaamheid en gezondheid het fundament zijn. Wij maken van recreëren en verblijven ultieme belevenissen. Of dat nou thuis, op het werk of tijdens een vakantie is. Onze focus ligt daarbij altijd op langdurig gebruik en de inzet van duurzame middelen.

 

Persoonlijke aandacht, ook voor onszelf

Niet alleen in het gebruik van materialen en producten kiest WINDKRACHT Designstudio voor duurzaam, maar ook zeker in de benadering van mensen. Binnen ons krachtige team is er ruimte om letterlijk en figuurlijk naar buiten te gaan. Om inspiratie op te doen voor een volgende opdracht, maar ook om ruimte te maken voor dingen die er net zoveel toe doen als werk, zoals tijd maken voor familie, vrienden en hobby’s. Naast deze goede werk- en privébalans is ook persoonlijke ontwikkeling voor ons erg belangrijk. Binnen het team mag iedereen zichzelf zijn en is er ruimte om je eigen identiteit verder te ontwikkelen.

Dit is wat we willen bereiken!


Denk je aan een designbureau voor interieurs die de toon zet op het gebied van duurzaam ontwerpen? Zie jij een designstudio voor je die oog heeft voor gezondheid en welzijn? Dan zoek je
WINDKRACHT Designstudio! Wij zetten als interieurontwerpers het welzijn van de mens en natuur voorop. Dat is wat wij aan de wereld om ons heen willen laten zien. En dat is waarom wij WINDKRACHT heten.

Wind!

Het waaien van de wind staat voor energie, dynamiek, gezondheid, frisheid en ontspanning. We hebben frisse wind en een schone buitenlucht nodig om een gezonde werk- en leefomgeving te creëren, maar ook om nieuwe ideeën op te doen en productief te zijn. Naast dat de wind ons veel goeds brengt op het creatieve vlak, past WINDKRACHT Designstudio de kenmerken van wind ook toe in de ontwerpen. We zorgen ervoor dat je interieur je weer nieuwe energie geeft, voor ontspanning zorgt en bijdraagt aan een positieve werking op je gemoedstoestand. Dat is, net als de frisse buitenlucht, essentieel voor een goede gezondheid.

Kracht!

Met daadkracht, passie en gedrevenheid gaan we voor jou aan de slag. En dat gecombineerd met onze tomeloze ambitie. Zo creëren we krachtige designs die eenieder omverblaast. Niets meer en niets minder. Daar zijn we kort, bondig én krachtig in. 

Missie

De missie van WINDKRACHT Designstudio is het ontwerpen van ruimtes waarin de gezondheid en het welzijn van de mens en natuur centraal staan. We staan voor recreëren, inspireren en het opdoen van nieuwe inzichten in de buitenlucht. Want zelf vinden we: de beste ideeën put je uit de frisse wind die buiten waait. Daarom halen we graag wat buiten is, ook naar binnen.

You cannot copy content of this page