Skip to main content

Recreatie

Recreëren,
een belevenis op zich

Vakantieparken, vakantiehuizen, Airbnb’s en meer..

Niet een 13 in een dozijn, maar een verrassend verblijf dat zorgt voor een oase van rust en een hoofd vol inspiratie. Of je nou als particulier een recreatiewoning aankoopt of als parkbeheerder een heel vakantiepark runt: wij kunnen je helpen met het vormgeven van jouw wensen om de vakantiewoning om te toveren tot een inspirerende plek die zich onderscheidt van de rest.

Ontspannen in je recreatiewoning

Er zijn ontelbaar veel recreatiewoningen te vinden waarin het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan. De architectuur, het interieur maar ook de isolatie en elektra komen uit de jaren ’60, ’70 of ’80 en zijn hoognodig aan vernieuwing toe. Vanuit duurzaam oogpunt blazen wij graag deze bestaande recreatiewoningen nieuw leven in, waarbij het welzijn van mens en natuur vooropstaat.

Neem contact op!

WINDKRACHT Designstudio wil recreëren naar een ander niveau tillen. We zijn van mening dat er te weinig aandacht wordt besteed aan de letterlijke betekenis van recreëren, namelijk: het opnieuw creëren van iets.

Recreatie zorgt ervoor dat je weg bent uit je dagelijkse bubbel, naar een andere omgeving waar je je kunt verwonderen en je hoofd kunt legen. Een unieke beleving, waar jij als gast centraal staat. En dat alles in het wonderschoon van de natuur. Hoor je de vogeltjes al fluiten, voel je de wind al waaien?

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen?
We gaan graag met je in gesprek!

Neem contact op!