Skip to main content

Zakelijk

Zakelijk interieur:
jouw visitekaartje

Kantoren, hotels, horeca en restaurants

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken, toch? Dat geldt ook voor jouw onderneming. Hoe een kantoor eruitziet, zegt veel over je organisatie. De uitstraling van een café of restaurant heeft daadwerkelijk invloed op hoe het je smaakt. De sfeer van een hotel kan je in één adem doen vergeten waar je nou eigenlijk bent. Het is dus niet alleen belangrijk om te kiezen voor een passend interieur bij je thuis, maar ook voor je zaak.

Een werkplek waar je niet omheen kunt


Wil je dat jij en je medewerkers zich vol inspiratie kunnen ontplooien? Dan is een geoptimaliseerde werkplek meer dan noodzakelijk. Een goed gekozen interieur is niet alleen een genot voor het oog, maar ook essentieel voor gezonde en gelukkige medewerkers.

WINDKRACHT Designstudio ontwikkelt een authentiek interieur dat past bij jouw unieke organisatie. We luisteren naar je wensen, bestuderen het merk en onderzoeken de locatie. Door te weten wat er in jouw onderneming speelt, komen we tot de essentie. We zoeken aanknopingspunten om alles met elkaar te laten verbinden tot één passend interieur dat de ziel van jouw bedrijf ademt. Het geheel krijgt een identiteit, een uitstraling waar geen klant, zakenpartner of medewerker omheen kan. Het uitgangspunt is om een praktisch en sfeervol kantoordesign te ontwerpen, dat bijdraagt aan het welzijn, de gezondheid en de productiviteit van je medewerkers.

Neem contact op!

De belevenis van eten en drinken

Een goed design kan allesbepalend zijn voor het succes van een horecaonderneming. Of het nou gaat om een restaurant, café of bar: het draait om beleving en het uitstralen van je bedrijfsidentiteit. Je gast komt tegenwoordig niet alleen maar voor het hapje of drankje. WINDKRACHT Designstudio helpt bij het creëren van deze totaalbeleving, waarbij ontspanning, plezier en gezelligheid vooropstaan. In jouw restaurant zullen niet alleen de zintuigen van jouw gast verrast worden door het eten en drinken, maar draagt het interieur bij aan een onvergetelijke ervaring.

Neem contact op!

Hotelovernachtingen om van te dromen

Een hotel is een soort totaalconcept met allerlei losse onderdelen, die samen moeten zorgen voor één passend geheel. Denk aan elementen van de lobby die terugkomen in het restaurant, de sfeer van de kamer die je terugvindt in de bar. Alles samen kan gezien worden als een grote puzzel die WINDKRACHT Designstudio graag legt.

We helpen je om de sfeer in jouw hotel naar een ander niveau te tillen door aan de slag te gaan met het interieurontwerp. Je wilt onderscheidend zijn, opvallen. Niet een 13 in een dozijn hotel zijn, waaraan je gast weinig herinneringen overhoudt. Een hotelovernachting moet ervoor zorgen dat je gast weg is uit zijn dagelijkse bubbel, maar naar een andere omgeving gaat waar hij zich kan verwonderen en tot rust kan komen. Hij krijgt een unieke beleving, waarin hij het centrale middelpunt is.

Wil je weten hoe wij dat doen?
Laten we er samen naar gaan kijken!

Neem contact op!

You cannot copy content of this page