Skip to main content
Indie & Marije

Dit zijn wij!

Ben jij toe aan écht verfrissende ontwerpen?
Zoek jij een tijdloos design waar je niet op uitgekeken raakt?

Laten we kennismaken!

Wij zijn WINDKRACHT Designstudio.
Wij zijn Indie Horsten en Marije Wielaert,
gedreven interieurontwerpers in weer en wind.

Aangenaam!

Wie is nou wie?!

Indie Horsten

Eigenaresse / Designer

“Interieurs ontwerpen is mijn allergrootste passie! Ik voel me bevoorrecht dat ik na mijn opleiding aan de kunstacademie hier dan ook mijn werk van heb mogen maken. Ik geloof dat een succesvol interieurconcept ontstaat uit een hechte samenwerking tussen de opdrachtgever en de interieurontwerper. Interieurconcepten die voortkomen uit de persoonlijke passie en visie van de opdrachtgever bezitten vaak een tijdloze kwaliteit. Ze zijn gebaseerd op blijvende waarden en voorkeuren, in plaats van op tijdelijke trends. Dit leidt tot duurzame ontwerpen die jarenlang meegaan en langdurige tevredenheid bieden. Tenslotte zijn wij het begin van iets nieuws, wij kunnen het verschil maken. Waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Ik ben een echte natuurliefhebber! Na een heerlijke wandeling in de frisse buitenlucht met mijn hond heb ik altijd weer talloze nieuwe creatieve ideeën.

Na mijn studie aan de kunstacademie heb ik uiteenlopende projecten uitgevoerd binnen de retail, horeca, projectinrichting en particuliere sector. Daarnaast fotografeer ik mijn eigen ontwerpen en weet ik gezinnen en stellen als geen ander vast te leggen als fotograaf. In mijn werk als zowel designer en allround fotograaf zorg ik voor een totale beleving voor de klant.”

Neem contact op met Indie:

indiehorsten@windkrachtdesign.nl
06 267 491 88

Marije Wielaert

Eigenaresse / Designer

“Vormgeving vormt de rode draad door mijn leven, zelfs in mijn vrije tijd ben ik er mee bezig. Ik haal inspiratie uit allerlei aspecten van de natuur: of het nou water is of oude architectuur, ik raak constant gefascineerd over hoeveel invloed ruimte, interieur en vormgeving hebben op het welzijn van mensen. Het zien, voelen en beleven van onze omgeving is dan ook een belangrijk onderdeel in mijn ontwerpen. Alle ideeën komen voort uit de inspiratie die ik opdoe door wandelingen in de natuur, het contact met mensen maar ook door het observeren van mens en ruimte.

Direct na de kunstacademie ben ik mijn eigen ontwerpstudio begonnen voor interieur- en meubelontwerp. Voor uiteenlopende particuliere klanten heb ik aansprekende interieurs en eigentijdse meubelen ontworpen. Daarnaast heb ik als manager gewerkt bij een winkel voor woninginrichting en interieuradvies.”

Creativiteit in het kwadraat!

Het verlangen naar creatieve vrijheid en ondernemerschap zijn al sinds de studietijd grote drijfveren voor ons allebei. Afzonderlijk van elkaar hebben we interessante werkervaring opgebouwd. Vanaf 2023 hebben we onze kennis en creatieve vaardigheden opnieuw gebundeld, dit keer in onze eigen onderneming WINDKRACHT Designstudio. Vol ambitie, met passie voor ons vak en eindeloze creativiteit gaan we aan de slag. Samen vertalen wij elke ontwerpvraag tot een verbluffend resultaat.

Creativiteit in het kwadraat! Dat zijn wij. WINDKRACHT Designstudio!

Neem contact op!

You cannot copy content of this page