Skip to main content

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Nog groener,
nog duurzamer!

Duurzame interieurs die op een gezonde en innovatieve manier ingericht zijn, leveren een grotere bijdrage aan de gezondheid en het woon-, werk- of verblijfplezier. Daarom werken wij duurzaam, voor mens en natuur. We bedenken designs voor interieurs en meubelen met een langdurig bruikbaar, duurzaam en groen karakter. Door het gebruik van duurzame materialen, gaat het eindproduct ook nog eens langer mee.

Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ondanks dat we hoe dan ook onze ecologische voetafdruk achterlaten, proberen wij deze zo minimaal mogelijk te houden.

We streven ernaar de verborgen impact op het milieu te neutraliseren bij alles wat we doen door middel van MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het uitgangspunt hierbij is het 3P-principe (People, Planet, Profit) dat de mens, de planeet en ons recht op voortbestaan centraal stelt.

Trees for all!

Bij elk project houden we nauwkeurig allerlei gegevens bij, die de impact op de natuur in kaart brengen. Denk aan de hoeveelheid reizen en stroomverbruik. Maar ook hoeveel en welke materialen opgevraagd en gebruikt worden, houden we bij. Op basis van deze gegevens berekenen we hoeveel CO2-uitstoot we moeten compenseren. Dit doen wij via de non-profitorganisatie Trees For All.

Met deze compensatie dragen we bij aan een versnelde overgang naar een klimaatvriendelijke wereld. Zo leveren we een langdurige, positieve en groene bijdrage aan onze omgeving.

Lees meer over Trees For All

You cannot copy content of this page