Skip to main content

Particulier

Blijf verrast door jouw beleving thuis

Nieuw- en/of verbouw, aangekochte woning of tijd voor een frisse wind

Ben je op zoek naar warmte en gezelligheid in huis? Een omgeving waarin je je fijn en veilig voelt, waar je ongestoord van kunt genieten? WINDKRACHT Designstudio ontzorgt je met liefde en passie.

Misschien herken je een van de volgende situaties:

  • Door de jaren heen is er in huis een verzameling ontstaan van allerlei losse onderdelen, maar het geheel past niet meer bij elkaar.
  • Je wilt duurzamer wonen, zonder in te leveren op luxe en comfort, maar weet niet waar je moet beginnen.
  • Na het aankopen van een nieuw(bouw) huis sta je met je handen in het haar: je weet niet hoe je een authentieke sfeer kunt neerzetten, die écht bij jou past.
  • Je vindt het spannend om kleuren en texturen te combineren en kiest er daarom voor om alles uit één serie te kopiëren van de showroom.
  • In de reguliere winkels vind je nét niet precies hoe je het hebben wil. Je twijfelt of een maatwerkontwerp iets voor jou kan zijn.
  • Je weet wat je wilt, maar bent bang dat het uiteindelijke resultaat anders uitpakt dan hoe je het verwacht had…

Wij helpen je graag met bovenstaande vraagstukken, zodat jij in een oase van rust kunt gaan genieten van je omgeving. Word verrast en blijf verrast door je eigen interieur! Loop je tegen een andere situatie aan? Ook dan denken we vol enthousiasme met je mee hoe jouw huis je een instant geluksgevoel kan bezorgen.

WINDKRACHT Designstudio haalt de keuzestress voor je weg. We luisteren naar jouw persoonlijke verhaal en wensen en combineren vervolgens alle ingrediënten tot één geheel. We kijken precies naar wat jij nodig hebt en welke beleving jij wilt creëren. Met toepassing van duurzame materialen en kleuren, goede verlichting en comfortabele meubelen wordt jouw huis echt jouw thuis.

Zullen we eens bellen?

Neem contact op!

You cannot copy content of this page