Skip to main content

Wij blazen jou omver!

Krachtige ontwerpen waarmee we jou omverblazen. Verfrissend als een zomerbries, uitbundig als een tornado. WINDKRACHT Designstudio bedenkt, creëert, ontwikkelt en stileert. Wij bieden totaalconcepten voor interieurs, maar ook afzonderlijke ontwerpen voor meubelen. 

WINDKRACHT Designstudio bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt. We focussen ons op alles wat met verblijven en recreëren te maken heeft: van stijlvolle woningen tot comfortabele werkplekken, van unieke vakantiewoningen tot hotels. En alles daartussenin.

Krachtige en verfrissende ontwerpen voor alles wat met verblijven en recreëren te maken heeft. Dat zijn wij.
WINDKRACHT Designstudio!

Projecten

Work in progress…

Work in progress…

Oplevering eind 2023

Work in progress…

Work in progress…

Oplevering 2024

Work in progress…

Work in progress…

Oplevering 2024

Work in progress…

Work in progress…

Oplevering 2024

Stedum

Stedum

Robuuste Charme

Groningen

Groningen

Stedelijk modern met een luxueus randje

Drachten

Drachten

Authenticiteit en allure aan het water

Assen, Kloosterakker

Assen, Kloosterakker

Kleurrijke verbinding

Haren

Haren

Een vrolijke noot

Heerenveen

Heerenveen

Toegankelijk ontmoeten

Groningen, Meerstad

Groningen, Meerstad

Warmte en verbinding

Haren

Haren

Oase van rust met een speelse twist

Haren

Haren

Modern design, op vele manieren

Groningen, Meerstad

Groningen, Meerstad

Frisse allure

Groningen

Groningen

Stads wonen met een wijds uitzicht

Lees wat onze opdrachtgevers van ons vinden

Fantastisch interieuradvies

"In het jaar 2021 hebben mijn man en ik de expertise van Indie Horsten ingehuurd. In 2022 zou onze nieuwbouwwoning opgeleverd worden. Aangezien het een uniek ontwerp is, hadden we advies nodig bij de indeling, verlichting en kleuren. Indie heeft een prachtig ontwerp gemaakt; direct de eerste keer dat we het ontwerp zagen, waren we onder de indruk van haar creativiteit en bijzondere aanbevelingen. De combinatie van kleuren en stoffen was exact zoals we graag wilden. Indie beschikt over de eigenschap dat ze onze wensen om kan zetten in een fantastisch interieuradvies. Hierbij is rekening gehouden met de bestaande meubels. Het interieur voelt als een warme deken en het voelde direct als thuis. Vele bezoekers zijn onder de indruk van de styling en de warmte die het interieur uitstraalt. Een aantal hebben zelfs het kleurenpalet overgenomen."

Ellie (63) & Wilfried (64)

Duidelijke communicatie

"Wij hebben het geluk gehad dat Marije ons twee keer heeft geholpen en geïnspireerd met haar adviezen. Ze luistert aandachtig, vraagt door en door en is best kritisch. Wat wij het meeste aan haar waarderen is dat ze duidelijk is in haar communicatie en de afspraak nakomt. Onze gedeelde passie voor design en haar kennis, heeft ervoor gezorgd dat wij nu een prettige zitkamer hebben met goede en sfeervolle verlichting! En dankzij haar advies slapen we nu niet alleen onder de sterrenhemel, maar kunnen wij hier ook badderen. Deze combinatie hadden wij zelf nooit bedacht, we genieten nog altijd van het uitzicht. Dit is niet alleen esthetisch heel mooi maar het brengt ons ook dichterbij bij de natuur waar wij erg gelukkig van worden!"

Dialla & Michel

Helemaal naar wens/smaak

"In 2021 namen wij onze intrek in onze nieuwbouwwoning, alles werd wit en strak opgeleverd. Al snel misten we kleur en sfeer, hierop hebben wij de hulp ingeschakeld van Indie en zij heeft ons fantastisch geholpen. Indie van WINDKRACHT kwam met prachtige aanbevelingen, welke we allemaal inmiddels hebben overgenomen. Door kleur op de muren aan te brengen, door lichten aan te brengen op een aantal plekken als ook mooie op maat gemaakte meubels te integreren is ons huis inmiddels een warm en sfeervol thuis geworden voor ons gezin. Indie heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit omgezet in mooie aanbevelingen welke helemaal naar ons wens/smaak was. Wij kunnen iedereen aanbevelen om aan te kloppen bij WINDKRACHT Designstudio om je thuis meer thuis te voelen."

Anke (38) & Fokke (36)

The sky is the limit

"Marije van WINDKRACHT komt met verfrissende ideeën, met als uitgangspunt: the sky is the limit. Het praktische aspect wordt hierbij niet uit het oog verloren. Er wordt dus niet alleen gekeken naar wat er mooi is, maar zeker ook wat handig is. Ze denkt met je mee, luistert naar je en past het ontwerp zodanig aan, dat het ook echt jóuw ontwerp wordt."

Hanneke (29) & Dominic (30)

Erg tevreden met het eindresultaat

"Installatiebedrijf De Haan bv heeft een volledig duurzaam en nieuw bedrijfspand gebouwd. In samenwerking met WINDKRACHT Designstudio is daar een volledig interieurontwerp voor ontwikkeld. Na overleg waarbij onze wensen kenbaar gemaakt zijn is er een kleurrijk plan gemaakt en uitgewerkt, zowel digitaal als op papier. Na opdracht is het gehele pand volgens ontwerp gebouwd. Wij zijn als eigenaren van het installatiebedrijf erg tevreden met het eindresultaat."

Henri & Janneke, Installatiebedrijf De Haan bv